Wim Wijnhofen en Frits Muller van Huurdersraad Destion kijken tevreden naar hoe de fiets met plezier in gebruik is genomen.
Wim Wijnhofen en Frits Muller van Huurdersraad Destion kijken tevreden naar hoe de fiets met plezier in gebruik is genomen.

Duofiets Maasduinen Staete feestelijk in gebruik genomen

Algemeen 355 keer gelezen

BERGEN | Bij Maasduinen Staete kenden ze het plezier van de duofiets met ondersteuning al langer. De oude fiets is vervangen voor een nieuwe versie die dankzij Huurdersraad Destion de bewoners weer in staat stelt om samen erop uit te trekken. Op vrijdag 17 augustus is de fiets in gebruik genomen.

Bij Maasduinen Staete in Nieuw Bergen kunnen bewoners, ook huurders van de noord-Limburgse woningcorporatie, genieten van toertochten in hun vertrouwde omgeving. Samen met een fietsvrijwilliger gaan ze op pad. Nieuwe vrijwilligers zijn welkom zodat beter ingespeeld kan worden op de fietsbehoeftes. Bij interesse kun je je melden bij Rosalie van den Munckhof via rosalie.van.den.munckhof@dezorggroep.nl of 06 2000 4841. Zij is coach dagbesteding en welzijn bij Maasduinen Staete voor De Zorggroep.

Met RvC-fonds Leefbaarheid kunnen verenigingen of stichtingen aanspraak doen op een bijdrage voor de leefbaarheid in de omgeving van huurders van Destion. De Huurdersraad toetst of de aanvraag aan de voorwaarden voldoet en wanneer het budget van het fonds het toe laat, kennen zij een bijdrage toe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant