Het Kunstdorp is zondag 2 september te zien in Sint Anthonis.
Het Kunstdorp is zondag 2 september te zien in Sint Anthonis.

Kunstdorp 2018 met 'Artistiek Schoeisel!'

Algemeen 202 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De Brink in Sint Anthonis verandert zondag 2 september van 11.00 tot 17.00 uur in een wit tentendorp waar volop kunst te zien is. Toegang is gratis.

Tijdens deze kunstmanifestatie presenteren meer dan 75 professionele kunstenaars uit het hele land hun verschillende soorten werk. Het hele jaar door zoeken enkele leden van de Kunstkring naar kandidaten die zich onderscheiden. De organisatie let hierbij op originaliteit, vernieuwing en verzorgdheid. Vandaar dat op deze zondag een actueel kunstaanbod te zien is met uiteenlopende stijlen en technieken. Denk aan keramiek, glas, schildertechniek, beeldhouwwerk, fotowerken, edelsmeden, sieraden en textiel.

Bij de Kunstkring staat kwaliteit en passie voorop en dat merk je aan het enthousiasme van de deelnemende kunstenaars. Ze staan verbaasd over het aantal toonaangevende kunstenaars en vinden het prettig om in dit gezelschap te mogen vertoeven. Ondanks dat velen van hen voor de eerste keer naar de Brink komen herkent men de kwaliteit en ervaren ze het enthousiasme van de terugkerende kunstenaar die nieuw werk ziet.

Kunstzinnig Schoeisel
Het thema dit jaar is 'Kunstzinnig Schoeisel'. De kunstenaars leggen u uit hoe ze gekomen zijn tot hun werk en hoe ze stapje voor het stapje hun kunstzinnige creatie uiteindelijke vorm gaven. Je geniet van hun opgedane ervaringen en van hun enthousiaste uitleg waardoor je vanzelf de tijd neemt om beter te kijken en te luisteren.
Meer info staat op
www.kunstkring.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant