Afbeelding

Wat is uw 'Meest ontspannende fietsroute'?

Algemeen 307 keer gelezen

BERGEN | Na de benoeming van de gemeente Bergen als 'meest ontspannende fietsgemeente' vragen Toeristisch Platform Maasduinen, Winkelcentrum Mosaïque en Gemeente Bergen zich af welke plekjes nu écht het meest ontspannend zijn in gemeente Bergen volgens fietsers. Zij schrijven daarom samen een wedstrijd uit. 

Tot en met 27 september kunnen mensen de meest ontspannende route insturen. Hierna kan door het publiek gestemd worden op de routes. Op zaterdag 13 oktober wordt de winnende route bekend gemaakt in het winkelcentrum Mosaïque. Onder de inzendingen worden diverse prijzen vergeven. Zo krijgen vijf inzenders een Limburgse vlaai van Bakkerij Arts cadeau. Er is een compleet verzorgde lunch of diner bij Hap & Tap te vergeven, een Hema Cadeaubon en een Blokker Cadeaubon, beiden ter waarde van 75 euro.

Fietstocht
Tijdens de bekendmaking van de winnende route op 13 oktober worden ook de prijzen uitgereikt. Aansluitend kan de route gefietst worden. Onderweg komen de fietsers diverse ontspannende verrassingen tegen. Sommige zullen het hele jaar door aanwezig zijn. Andere elementen worden eenmalig voor de feestelijke opening toegevoegd aan de route. 

Eigen routefolder
De winnende route wordt gedrukt in een speciale routefolder, uitgegeven door ondernemersvereniging Mosaïque. Deze wordt verspreid via de toeristische bedrijven in de regio en de route is te downloaden via de website www.liefdevoorlimburg.nl van het Toeristisch Platform. 

Voorwaarden
De route die ingestuurd wordt moet aan twee voorwaarden voldoen. Zij moet over de fietsknooppunten lopen én starten en eindigen bij de parkeerplaats (P) van Mosaïque, tussen fietsknooppunt 69 en 89. Routes kunnen doorgegeven worden via info@maasduinen.nl. Het opsommen van de fietsknooppunten is voldoende. Een motivatie waarom de ingestuurde route de meest ontspannende is, vindt de jury ook fijn om te ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant