De dertigste editie van de Truckrun komt eraan.
De dertigste editie van de Truckrun komt eraan.

Dertigste editie Truckrun Boxmeer op 16 september

Algemeen 614 keer gelezen

BOXMEER | De dertigste editie van de Truckrun Boxmeer wordt 16 september gereden. Op deze dag bezorgen ruim 200 chauffeurs mensen met een beperking een bijzondere dag.

Iedereen is welkom om vanaf 10.00 uur een kijkje te komen nemen op het industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer. Er is muziek, eten en drinken. "Daarnaast is het voor de deelnemers ook leuk indien er ook toeschouwers langs de wegen staan", laat de organisatie wten.

Alternatieve route
Wil je langs de route kijken? Let dan op. Er wordt dit jaar namelijk een alternatieve route gereden vanwege de werkzaamheden aan de N602.
De route start om 13.00 uur vanuit Boxmeer in de richting van Rijkevoort, Haps (niet door de bebouwde kom, maar via de Randweg), Sint Hubert, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en zo weer terug naar Boxmeer.

Verkeershinder
Verkeersdeelnemers dienen rekening te houden met verkeershinder op de route aangezien bepaalde wegen volledig zullen worden afgesloten voor het verkeer. Voor meer informatie en de route met doorkomst tijden kijk op de website www.truckrunboxmeer.nl. Ook op de Facebookpagina www.facebook.com/truckrunboxmeer staat meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant