Peter Ringelenstein en Ronnie van Eck in hun zaak Verf en Behang in Boxmeer. (foto: Aileen van Tilburg)
Peter Ringelenstein en Ronnie van Eck in hun zaak Verf en Behang in Boxmeer. (foto: Aileen van Tilburg)

Uniek: Verf en Behang in Boxmeer heeft groenste verf van Nederland

Algemeen 451 keer gelezen

BOXMEER | Oktober woonmaand! Tijd om klusjes binnenshuis aan te pakken. Wil je de muren of meubels van een fris kleurtje voorzien? Dan ben je bij Verf en Behang in Boxmeer aan het juiste adres. De speciaalzaak heeft sinds kort een nieuw product in het assortiment: Copperant verf. "Dit is de groenste verf van Nederland", vertellen eigenaren Ronnie van Eck en Peter van Ringelenstein enthousiast.

De verf is nu een tijdje op de markt en is volledig samengesteld van natuurlijke grondstoffen. "We hebben muurverf en lak voor zowel binnen als buiten", aldus Peter. Ronnie vult aan: "Het is echt een mooi product en helemaal niet duurder als de reguliere verf. Klanten die er al mee gewerkt hebben, zijn enthousiast."

Korting op behang
Tijdens de hele oktober woonmaand heeft Verf en Behang een mooie actie. Klanten krijgen maar liefst 25 procent korting op Rasch behang. "Dit is vliesbehang van hoge kwaliteit. Je hebt geen behangtafel nodig, dus het aanbrengen is gemakkelijk. De kleuren blijven lang mooi en helder."
Klanten kunnen rekenen op professioneel advies. "We kunnen indien gewenst vrijblijvend bij mensen thuis komen kijken." Liever niet zelf aan de slag? "Dan komen we graag bij u thuis schilderen, behangen of glaszetten!", besluit Ronnie. Meer info op
www.verfenbehangboxmeer.nl of kom langs in de zaak aan Stationsweg 16 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant