Afbeelding

Foto van vroeger: infoavond in Beugen

Algemeen 303 keer gelezen

BEUGEN | In deze rubriek wekelijks een mooie foto van vroeger. Deze week een foto uit Beugen. Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) houdt vrijdag 21 september een informatieavond in Beugen. Daar is gelegenheid om nog veel meer foto's van vroeger uit te wisselen.

Houd je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was? Dan hebben we goed nieuws! Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) strijkt vrijdag 21 september neer in Beugen. De KBO Beugen houdt samen met het BHIC een gezellige en nostalgische middag voor alle belangstellenden uit Beugen (en voor heel Boxmeer).

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 21 september van 14.00 tot 16.30 uur in Multifunctioneel Centrum Het Kruispunt, Kerkplein 6 in Beugen. De toegang is gratis en de zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Welkomstwoord en inleiding door René Bastiaanse 'In ganzenpas door vier decennia', Marilou Nillesen, historisch reporter van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren '50, '60, '70 en '80.

Daarnaast is er ook gelegenheid om je meegebrachte foto's op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen.

Ook is er een gezellige 'Petje op Petje af' quiz door René Bastiaanse met voor iedereen herkenbare filmpjes, muziek en foto's van weleer.

Oproep
Heeft u ook een mooie foto van vroeger? Stuur 'm dan op naar redactie@demaasdriehoek.nl. Langskomen mag ook. Het kantoor van De Maas Driehoek is gevestigd aan Steenstraat 117 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant