Het is zondag koopzondag in Boxmeer!
Het is zondag koopzondag in Boxmeer!

Proef de nazomer zondag 23 september in Boxmeer

Algemeen 434 keer gelezen

BOXMEER | Lekkerbekjes opgelet! De koopzondag in Boxmeer van 23 september staat in het teken van proeven. Proeven van alles wat de Boxmeerse horecaondernemers te bieden hebben. Dit gaat middels drie verschillende proefkaarten. Ook meteen een mooi moment om even in de modezaken te spieken naar de allernieuwste najaarsmode.

Er zijn dit jaar drie verschillende proefkaarten. Iedere kaart geeft recht op drie gerechtjes in de lunchroom, drie gerechtjes in de restaurants en een lekker drankje in een café. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe horecaondernemers in het centrum. Deelnemers kunnen kiezen uit uit Proefkaart 1: De Weijer, Rembrandt, De Bock, De Tuin, D'n Bekker, De Kaaswinkel en Café NogUs. Proefkaart 2: Riche, Da Lorenzo, Suxi, Limburgia, Café 't Centrum, Eetwinkel en Pub Esser. Of Proefkaart 3: Douairière, Proef Italië, Kapadokya, Browies & Downies, Rembrandt Chocolaterie, Puur van Dam en La Bamba. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij de Albert Heijn (op is op).

Zangers en zangeressen van musicalschool Etoile zorgen voor de muzikale noot in het Boxmeerse centrum.
Naast proeven en luisteren kunnen bezoekers ook kijken en voelen in de winkels. In de winkels is de nieuwste najaarsmode te bewonderen.
Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van Centrum Boxmeer. De winkels zijn zondag 23 september vanaf 12.00 uur geopend. Parkeren is gratis en er is ook gratis WiFi beschikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant