Archieffoto.
Archieffoto. Foto: x

Steeds meer kinderen gaan op Onderwateravontuur bij Optisport

Algemeen 339 keer gelezen

REGIO | Optisport heeft een uniek zwemlesconcept: Zed en Sop's Grote Onderwateravontuur. Hiermee is zwemles nog leuker. Samen met de karakters Zed de haai en Sop de zeester gaan de kinderen gedurende het zwemlestraject de schatkist vullen met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

Binnen dit concept is het mogelijk om zelf de lesmethode te kiezen die het beste bij jouw kind past. Zo wordt er les gegeven in normale, kleine en turbogroepen of helemaal privé. Ook kun je zelf kiezen op welke dag je de lessen wilt volgen. Er is geen wachtlijst. Ouders kunnen zich ontspannen in de horeca. Er is wifi, koffie en een speelhoekje voor broertjes/zusjes. Om je te helpen bij het maken van de juiste leskeuze nodigt Optisport je zoon of dochter graag uit voor een proefles, waarna je advies krijgt. Aanmelden hiervoor kan door een bericht te sturen: naar picamare@optisport.nl (Gennep) of hoogkoor@optisport.nl (Boxmeer).
De kinderen zwemmen met een Zed & Sop zwemvest. Dit pakje biedt een hoge veiligheid door het drijfvermogen en de kinderen kunnen zich toch vrij bewegen. Is jouw kind nog niet geheel watervrij? Dan zijn de watergewenningslessen ideaal. Op speelse manier wordt jouw kind zo in een kleine groep voorbereid op de zwemlessen.
Alle zwemleskinderen mogen, zolang ze op zwemles zitten, gratis onbeperkt recreatief zwemmen in Gennep en Boxmeer.

Actie
Kinderen die meegaan op Onderwateravontuur en zich voor 1 november aanmelden, hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Voor meer informatie kijk op:
www.optisport.nl/picamare of
www.optisport.nl/hoogkoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant