Afbeelding

Cuijkse Stier voor Ted Langen uit Sambeek

Algemeen 821 keer gelezen

CUIJK | Ted Langen uit Sambeek heeft donderdagmiddag 20 september de Cuijkse Stier in ontvangst genomen. Burgemeester Wim Hillenaar reikte de onderscheiding uit in Partycentrum De Bond in Cuijk ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van bedrijventerrein Beijerd en 't Riet en voorzitter van Hoofd BedrijvenTerreinVereniging (HBTV).

Langen is vanaf 2010 voorzitter van bedrijventerrein Beijerd en 't Riet en bestuurslid van de Industriële Kring. "Hij heeft Cuijk op de kaart gezet door zijn enorme inzet voor het bedrijventerrein en daarmee ook voor de ontwikkeling van de regio Land van Cuijk en Noord Limburg. Hij is hiervoor een boegbeeld en een kartrekker geweest voor alle bedrijven. De uitrol van Parkmanagement in de regio is een resultaat dat voor een groot deel op zijn conto kan worden geschreven. Het resultaat van zijn inzet is een vereniging met bijna 110 leden", aldus Hillenaar. Daarnaast heeft Langen een lange staat van dienst bij Blokland Coldstore B.V.. Na een dienstverband van 36 jaar neemt hij ook afscheid van dat bedrijf.
"Zijn inzet en enthousiasme voor bedrijventerrein Beijerd en 't Riet en voorzitter van HBTV is van groot belang geweest en hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de positieve bekendheid van de gemeente Cuijk", aldus de burgemeester.
De Cuijkse Stier wordt toegekend en uitgereikt aan hen, door wier activiteiten de gemeente Cuijk in positieve zin bekendheid heeft gekregen of naar verwachting zal verkrijgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant