Emil Landman. (foto: Ben Houdijk)
Emil Landman. (foto: Ben Houdijk)

Emil Landman opent Muziekcafé in De Weijer

Algemeen 128 keer gelezen

BOXMEER | Songwriter Emil Landman staat donderdag 27 september in het eerste Muziekcafé van het jaar van De Weijer in Boxmeer.

Met folkgeoriënteerde liedjes en catchy songs in zijn fenomenale bandsamenstelling brengt Emil Landman je dan weer naar de rokerige kroegen van New Orleans en dan weer naar een afgelegen eiland in Noorwegen.

Het nieuwe project van de songwriter heet Vinter & Sommer, twee EPs opgenomen tijdens twee verschillende seizoenen in het hoge Noorden. Hij sleepte twee koffers van 23 kilo met instrumenten, speakers, kabels, en andere apparatuur naar hun uiteindelijke bestemming: een huis op een heuvel in Noorwegen, uitkijkend op de zee.

Werkend met slechts een paar uur licht per dag, schreef Landman zijn nummers en deed daarnaast experimenten met alledaagse objecten – matrassen, afwasrekken, houten lepels, dozen rijst, beatbox, – ze zorgen voor de kenmerkende drumgeluiden op Vinter.

Meer informatie
Laat je donderdag 27 september live verbazen over zijn loepzuivere stem. Het optreden begint om 20.15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor 15 euro.
Voor meer informatie kijk op de website www.deweijer.nl. Daar zijn ook kaartjes voor het Muziekcafé te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant