Afbeelding

Cultureel Café Sint Anthonis start met het nieuwe seizoen

Algemeen 231 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Het Cultureel Café Sint Anthonis start op donderdag 27 september met het nieuwe seizoen in De Heksenboom. Aanvang om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. De entree is 2,50 euro.

Deze keer opent Harry Peppinck met romantische gedichten, dramatische verhalen, hilarische anekdotes en andere vermakelijke vertellingen en dat alles verbonden door zijn geestig en humoristisch commentaar. De waarheid ligt hierbij in het midden zoals een Engels gezegde luidt: The truth is between the lies.
Vervolgens zal Imke Beek over haar organische kunstwerken vertellen en met behulp van foto's enkele kunstobjecten laten zien. De meestal kleine objecten hebben een natuurlijke uitstraling, doch zijn in hun kleurgebruik en de soms afwijkende vormgeving juist een tegenstelling of aanvulling van de harmonische natuur.
Daarna zal Piet Wanrooij, secretaris van de gemeente Sint Anthonis, een column verzorgen waardoor de gespreksstof van de toehoorders zeker uitgebreid zal worden. Daarbij zal hij het meestal verhullende ambtelijk taalgebruik zoveel mogelijk vermijden en zijn persoonlijke visie niet schuwen hetgeen de duidelijkheid ten voordele komt en daarmee het gesprek daarna stimuleert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant