Wahnsinn treedt op in Haps.
Wahnsinn treedt op in Haps.

Losgaan op het Oktoberfest in Haps

Algemeen 664 keer gelezen

HAPS | Ter ere van het vijftigjarig bestaan van de blaaskapel De Rozenbottels is het zaterdag 13 en zondag 14 oktober groot feest in de sporthal De Stappert in Haps.

De Limburgse band Wahnsinn geeft zaterdagavond een spetterend optreden. De sporthal wordt hiervoor omgetoverd tot een Oktoberfeststube. Wahnsinn staat al tien jaar bekend om zijn te gekke muzikale live-shows tijdens Oktoberfesten. Maar liefst acht rasmuzikanten denderen als een orkaan over het publiek met hun tiroler-polka Power. Het repertoire kenmerkt zich als populaire Schlager, Alpenparade, Glansparade, Hüttenfest, van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie's, Vanaf 21.00 uur barst het feest los. Toegangskaarten zijn voor 10 euro online te bestellen op www.tirolerfesthaps.com.

Zondag wordt er vanaf 13.00 uur een kapellenfestival gehouden. Het is een doorlopend programma dat zal plaatsvinden op twee podia waarbij steeds een overgangsnummer gezamenlijk gespeeld zal worden door de kapellen.
Hier treden naast 'De Rozenbottels' een viertal blaaskapellen op: Die Ellenthaler Musikanten uit Ell, De Breethaler uit Maasbree, De Wiellander Muzikanten uit Elshout en Die Berger Musikanten uit Nieuw-Bergen. De toegang is deze middag gratis.

Voor meer informatie kijk op www.derozenbottels.nl en de Facebookpagina van De Rozenbottels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant