Nieuw bij Van Berkel Deuren: veranda-daken en glaswanden.
Nieuw bij Van Berkel Deuren: veranda-daken en glaswanden.

Nieuw bij Van Berkel Deuren: veranda-daken en glaswanden

Zakelijk 570 keer gelezen

CUIJK | Van Berkel Deuren uit Cuijk breidt haar assortiment uit met verandadaken en glaswanden van een Duits topmerk.

Van Berkel Deuren & Zonwering bestaat ruim 121/2 jaar en consumenten weten het bedrijf inmiddels goed te vinden. "Regelmatig wordt gevraagd of we ook veranda-daken en glaswanden kunnen leveren", vertelt eigenaar Pieter van Berkel.

"Jeroen van den Berg, onze medewerker verkoop, is via zijn vorige werkgever goed bekend met deze producten dus konden we snel doorpakken."

Inmiddels staan diverse modellen opgesteld in de showroom aan de Lange Beijerd 3 te Cuijk, en de reacties van klanten zijn zeer positief.

"De producten die we verkopen onderscheiden zich met name door kwaliteit, uitstraling en de uitstekende garantievoorwaarden", zegt Pieter.

"De montage past prima bij ons bedrijf omdat we ruime ervaring hebben op de particuliere markt met de montage Hörmann voordeuren, garagedeuren en zonwering. We krijgen ook regelmatig aanvragen van tuinontwerpers want veranda-daken en glaswanden worden vaak opgenomen in een tuinontwerp."

Met een veranda wordt meer leefruimte gecreëerd waarbij binnenshuis en buitenshuis worden gecombineerd en een gesloten veranda kan worden gebruikt als wintertuin.

Ander voordeel is dat tuimeubels beschermd zijn tegen weersinvloeden in een veranda met glaswanden.

Pieter vertelt: "Uniek is dat we een veranda kunnen leveren van 7 meter breed en 5 meter diep op 2 staanders zodat er een vrij uitzicht ontstaat op de tuin."

Glaswanden worden geleverd met 10 mm gehard en geslepen veiligheidsglas en RVS beslag.

"Kortom, genoeg aanleiding om te infomeren naar onze mogelijkheden", besluit Pieter.

Meer informatie
De showroom is open van maandag tot en met zaterdag (zie www.vanberkeldeuren.nl) en buiten de vaste openingstijden op afspraak.

Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen naar Van Berkel Deuren 0485-361121.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant