Afbeelding
Foto: Hans Schiet

Vrijwilligers gezocht voor activiteiten Sociom|Zin

Algemeen 435 keer gelezen

REGIO | "Sociom|Zin biedt activiteiten aan die aanzetten tot nadenken", aldus coördinator Sociom|Zin Sarah Schendeler. "De activiteiten worden aangeboden op diverse locaties in het Land van Cuijk en zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan zo nu en dan een moment van reflectie en verbinding met anderen."

In Boxmeer start dit najaar een gespreksgroep. Allerlei onderwerpen komen aan bod, onder leiding van een gespreksleider. Geïnteresseerden kunnen zich melden.
Er is interesse om in Boxmeer een leesgroep op te starten, in samenwerking met Biblioplus. Welke leesliefhebber wil deze groep begeleiden?
Sociom|Zin presenteert zich op 4 november bij Er op uit op Zondag in de Symfonie in Boxmeer, met speciale aandacht voor de groep 'Zin in jouw levensverhaal?'
Voor Er op uit op Zondag in Cuijk (bestaande groep) en Grave (nieuwe groep) worden nieuwe gastheren en –vrouwen gezocht die eens in de paar maanden een zondag willen begeleiden, waarin uitwisseling met elkaar plaatsvindt over diverse thema's.
In Cuijk hebben de gespreksgroepen op maandag en dinsdag (eens per maand) in het Pakhuis ruimte voor enkele nieuwe deelnemers.De leesgroep in Cuijk kan op vrijdag (eens per maand) uitgebreid worden met enkele nieuwe leesliefhebbers.
In Grave verscheen in juli een nieuw levensboek 'Mijn tijd op zee'. Dit werd opgetekend door Frans Pennings, één van de vrijwilligers van de groep 'Zin in jouw Levensverhaal?'
Meer info: www.sociom.nl/sociomzin of neem contact op met Sarah Schendeler via sarahschendeler@sociom.nl of 0485 – 700 500.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant