Geniet van country- en volksdans in Mill.
Geniet van country- en volksdans in Mill. Foto: x

Country en volksdans 19 oktober in de Wester in Mill

Algemeen 381 keer gelezen

MILL | Het belooft weer een afwisselend en kleurrijk schouwspel te worden op vrijdag 19 oktober. Vanaf 13.00 uur schalt de Wester van de country- en volksdansklanken. De SWOM houdt deze keer in Mill de jaarlijkse gemeentelijke dansdag.

De verschillende dansgroepen uit de kerkdorpen van Mill en Sint Hubert laten dan het beste uit hun repertoire zien. Country en volksdans op één middag in de Wester. Met verve worden nieuw ingestudeerde dansen getoond en de senioren hebben er ieder jaar zichtbaar plezier in.
De country dansgroep viert dit jaar een jubileum. Docente Marga Cuppen en vijf van de leden van de groep nemen al twintig jaar deel aan het country dansen. Dat wordt op 10 oktober dan ook gevierd. Het bestuur van de SWOM zal dan terecht even stil staan bij dit mooie jubileum.
Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom om van dit schouwspel en de viering van het jubileum te genieten. De entree is gratis. Mocht u zelf ook interesse hebben om te gaan country- of volksdansen, dan kunt u contact opnemen met de SWOM, tel. 0485-455470, info@swomill.nl Op de website www.swomill.nl staat meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant