De N602 wordt op dit moment flink op de schop genomen.
De N602 wordt op dit moment flink op de schop genomen.

Werkgroep N602 Wanroij stopt ermee: "maat is vol!"

Algemeen 1.855 keer gelezen

WANROIJ | De Werkgroep N602 Wanroij gooit de handdoek in de ring. De werkgroep is ontevreden over de uitvoering van hun wensen. "Wij als werkgroep hebben alles geprobeerd om onze uitgangspunten uitgevoerd te krijgen. Voor ons is nu de maat vol! Wij stoppen er mee."

"Begin 2016 is de werkgroep N602 Wanroij, enthousiast begonnen aan dit project. Vele vergaderingen met vertegenwoordigers van het door de gemeente in de arm genomen adviesbureau en de gemeente volgden. Hierbij hebben wij al onze wensen op tafel gelegd. Deze zijn genotuleerd en door het adviesbureau in het bestek verwerkt. Althans, dat werd ons verzekerd", laat voorzitter Pieter Jans weten. De werkgroep streed voor drie speerpunten: Vermindering geluidshinder, veilige fietszones en rolstoel- en rollatorvriendelijke toegang.

In april concludeerden de werkgroep dat er een aantal zaken niet volgens de door hun aangegeven uitgangspunten werden uitgevoerd. "We voelen ons niet serieus genomen. We vinden dat we te weinig gehoor krijgen bij de gemeente en de verantwoordelijke wethouder", aldus Jans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant