Afbeelding

Jubilarissenconcert van Muziekvereniging Juliana

Algemeen 331 keer gelezen

HAPS | Muziekvereniging Juliana uit Haps houdt zaterdagavond 20 oktober haar jaarlijkse jubilarissenconcert in De Posthoorn in Haps. Aanvang om 20.00 uur, toegang gratis. Dit jaar worden er vier leden gehuldigd die maar liefst vijftig jaar lid zijn van de Hapse muziekvereniging en één medelid viert haar 25-jarig lidmaatschap.

e vier gouden jubilarissen zijn Antoinette Bongers, Hennie van Dijk en het muzikale echtpaar Maarte en Riet van Grinsven. Zij allen werden in 1968 lid van de toenmalige Fanfare Juliana. Daisy van Dijk, dochter van gouden jubilaris Hennie van Dijk viert haar zilveren jubileum. Te gast op deze muzikale avond is Harmonie Meer Vreugd uit Gassel.

Naast de huldiging van de jubilarissen treedt ook het bijzonder LPM 30+ orkest op. Vorig jaar startte Juliana zeer succesvol het zeer succesvolle project Let's Play Music 30+ op. Dit project leverde ruim 25 nieuwe muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met het bespelen van een instrument. op voor de muziekvereniging. Ondertussen is de tweede lichting al van start gegaan. De LPM 30+ groep treedt samen op met het orkest van Muziekvereniging Juliana hetgeen een orkest van bijna tachtig muzikanten oplevert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant