Halloween Kids Event.
Halloween Kids Event. Foto: Joris Bisschops

Kom lekker griezelen tijdens het Halloween Kids Event

Algemeen 259 keer gelezen

BOXMEER | Een weekend boordevol de leukste griezelactiviteiten? Dat vind je op 20 en 21 oktober bij het compleet vernieuwde Optisport Leisurecentre 't Hoogkoor in Boxmeer. Daar is de grote zaal compleet ingericht voor een geweldig Halloweenfeest. Met leuke activiteiten, spannende attracties, griezelige shows en meer.

Er zijn twee verschillende muziektheatershows die in totaal drie keer worden opgevoerd. Er is onder andere een spookhuis met live acteurs, een springkussen en een fotohoek. Verder kun je ook nog lekker pompoen uithollen, maskers maken, kleuren en jezelf laten schminken. Er zijn verschillende smulkaarten te verkrijgen in de horecaruimte die ook zicht biedt op de eventruimte.

Meer info
Kijk voor alle informatie zoals de prijzen op Facebook. Een familieticket heb je bijvoorbeeld voor 25 euro en daarvan gaat een deel naar CliniClowns.

Alle activiteiten zijn gratis, met uitzondering van pompoen uithollen om verspilling tegen te gaan. Deze kost 2 euro. Het Halloween Kids Events is met haar diversiteit al erg leuk voor kindjes vanaf 2 jaar maar ook de tieners kunnen zich hier prima vermaken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant