Afbeelding

René Froger treedt op tijdens Amsterdamse Avond

Algemeen 1.062 keer gelezen

BOXMEER | Niemand minder dan volkszanger René Froger treedt zondag 7 april 2019 op tijdens de Amsterdamse Avond in Riche in Boxmeer. Het evenement wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. De vorige twee edities waren een doorslaand succes.

"Vorig jaar trad André Hazes junior op. Toen was de Amsterdamse Avond binnen één dag uitverkocht", vertelt Sjaphanto Guntlisbergen. Hij organiseert de avond samen met Fred van Duijnhoven en Sven Janssen. "Ontzettend fijn dat René Froger wil komen optreden in Boxmeer. Dat is best uniek, want hij is erg druk met zijn eigen theatertour." Tijdens de Amsterdamse Avond die op 7 april van 16.00 tot 22.00 uur wordt gehouden, staan ook Peter Beense, Daantje en Mart Hoogkamer op het podium. "Als het net zo gezellig wordt als vorig jaar, dan belooft het één groot feest te worden!"

Kaartverkoop
Dit jaar is er een speciale voorverkoopavond. Wil je bij de Amsterdamse Avond zijn? Kom dan vrijdag 30 november om 21.00 uur naar de foyer van Riche. De tickets zijn dan voor 22,50 euro verkrijgbaar. "Tickets zijn ook verkrijgbaar via www.riche.nl. Tenminste, als ze niet al uitverkocht zijn."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant