TWC Noord Limburg hout een toertocht door de Maasduinen.
TWC Noord Limburg hout een toertocht door de Maasduinen.

Maasduinen MTB-tocht beleeft elfde editie

Sport 327 keer gelezen

BERGEN | TWC Noord Limburg houdt op zondag 4 november de elfde editie van de Maasduinen Mountainbiketoertocht. Vorig jaar waren er ruim 500 deelnemers op het prachtige parcours. In goed overleg met de gemeente Bergen en Het Limburgs Landschap is opnieuw een prachtige tocht uitgezet door de Maasduinen.

De route is uitgezet tussen Nieuw Bergen, Well en Wellerlooi. Het is een pittige route met afwisselend zandige ondergrond, heuveltjes en een paar wat snellere passages. Onderweg kunnen de rijders genieten van prachtige doorkijkjes over het Leukermeer, het Reindersmeer en landgoed de Hamert. De organisatie hoopt de deelnemers op deze wijze op een sportieve wijze kennis te laten maken met dit prachtige gebied. Uiteraard gaat de organisatie er vanuit dat de deelnemers zich houden aan de gedragscode van de NTFU, dus met respect voor natuur en andere recreanten.

Route en info
Er is een (met pijlen uitgezette) route van zowel 30 kilometer als 45 kilometer. De rustplaats is in Wellerlooi. Voor de gevorderde mountainbikers is een nieuwe lus toegevoegd door landgoed de Hamert van 16 kilometer. Inschrijven kan van 8.30 uur tot 10.00 uur bij Truckstop Arizona, Aijerdijk 1, Bergen. Deelnamekosten bedragen 5,00 euro (NTFU leden: 4,00 euro). Meer informatie via www.twcnoord-limburg.nl of www.ntfu.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant