Festilent gaat zondag op bezoek bij Gassel. (foto: Tijs Nabuurs)
Festilent gaat zondag op bezoek bij Gassel. (foto: Tijs Nabuurs)

Inhaalwedstrijden zondag 11 november

Voetbal 1.008 keer gelezen

Op zondag 11 november vinden een paar inhaalwedstrijden plaats. In de vierde klasse H is DSV gastheer van laagvlieger Juliana Mill. Bij winst nadert DSV koploper Hapse Boys tot op twee punten. Festilent gaat op bezoek bij Gassel. In klasse 5E speelt VCO op eigen veld tegen HVV Helmond. In de vijfde klasse F een ontmoeting tussen nog twee ongeslagen ploegen: SCV'58 en Astrantia.

Festilent tankte vorige week vertrouwen door hard uit te halen bij HBV. De Zeelanders willen op sportpark De Oude Kamp bewijzen dat met die zege een streep is gezet onder de teleurstellende seizoenstart. Gassel bivakkeert in de middenmoot. Een prima prestatie van de promovendus, die vorige week nog Achates verraste. 

Vijfde klasse
In de vijfde klasse E neemt VCO het op tegen HVV Helmond. Na de veelbesproken overgang van de spelers van Oranje Zwart naar HVV gaat het komende zondag 'gewoon' over 2x45 minuten knallen op de grasmat in 't Oventje. Kan de ploeg van trainer Mario van Berkom een positief gevolg geven aan het gelijkspel tegen Tongelre van afgelopen zondag?
In klasse 5F staat er juist een 'topper' op het programma. SCV'58 treft het eveneens nog ongeslagen Astrantia. De Velpenaren nemen bij een thuisoverwinning de koppositie over van buurman GVV'57.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant