Afbeelding

Spetterende jeugdactiviteiten tijdens openingsweek van bibliotheek Bergen

Algemeen 91 keer gelezen

BERGEN | De opening van bibliotheek Bergen wordt in de week van 24 tot 30 november gevierd in Den Asseldonk met drie leuke activiteiten voor de jeugd. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de gratis activiteiten, aanmelden kan via www.biblioplus.nl.

Voor peuters en kleuters wordt er de voorstelling Dikke Dik en de taart opgevoerd. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Na inschrijving is de voorstelling te bezoeken op zaterdagochtend 24 november.

Kindercollege
Lia Roefs is gek op de natuur en weet veel over de gevaren die de natuur met zich mee kan brengen. Tijdens het Kindercollege op dinsdagmiddag 27 november vertelt ze over vulkanen, aardbevingen, overstromingen en meer krachten die de natuur met zich mee brengt.
Het kindercollege is voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

TechLab expeditie
Ga mee op expeditie en ontdek gave filmtechnieken. In vier bijeenkomsten van 90 minuten leer je deze technieken zelf toe te passen met zelf gekozen onderwerpen. Je zult zien dat ´Hollywood´ na deze expeditie geen geheimen meer voor je heeft! Deze expeditie is voor kinderen van 8 tot 14 jaar en start op vrijdag 30 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant