Afbeelding

Gespreksgroep Boxmeer

Algemeen 311 keer gelezen

BOXMEER | Maandelijks bijeen komen om, samen met een vaste groep mensen, je te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen? Dat kan bij de 'Gespreksgroep Boxmeer', een nieuw initiatief van Sociom|Zin.

Onder leiding van een deskundige vrijwilliger staat iedere maand een ander thema centraal, zoals een actualiteit, een thema zoals 'waardig leven is een kunst' of een onderwerp als 'positieve gezondheid'. De begeleider geeft achtergrondinformatie in de vorm van een krantenartikel of gaat met discussievragen aan de slag. Op welke manier dan ook, doel is samen in gesprek te gaan over zaken die je raken, die je interesseren, die er toe doen in je dagelijkse leven.

De groep bestaat uit zes tot negen personen en komt maandelijks op dinsdagen bijeen van 10.30 tot 12.30 uur in het Parochiehuis aan Van Sasse van Ysseltstraat 8, Boxmeer. Deelname is gratis. Voor koffie of thee betaal je een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden bij Sarah Schendeler, coördinator Sociom|Zin via sarahschendeler@sociom.nl of via 0485-700500. Op www.sociom.nl vind je ook informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant