De IJsfestijncommissie is weer druk in de weer met de voorbereidingen voor het IJsfestijn in Boxmeer. (foto: IJsfestijn Boxmeer)
De IJsfestijncommissie is weer druk in de weer met de voorbereidingen voor het IJsfestijn in Boxmeer. (foto: IJsfestijn Boxmeer)

Boxmeer maakt zich op voor een nieuw jaar 'IJsfestijn'!

Algemeen 278 keer gelezen

BOXMEER | Alweer voor het dertiende jaar is de IJsfestijncommissie druk doende om de organisatie van het IJsfestijn in Boxmeer op poten te zetten.

Door Jan Peters

Er zal weer een prachtige, overdekte ijsbaan komen op het evenementenplein voor het gemeentehuis. Sfeervol verlicht, gezellige muziek, veel ijspret, koek- en zopie- tent, schaatsverhuur, volop aangepaste horeca bij De Bock en natuurlijk zijn er in de hele periode van 7 december tot en met 6 januari volgend jaar diverse (ijs)activiteiten voor jong en oud. Op de website www.ijsfestijnboxmeer.nl kan men alle informatie vinden over dit groots Boxmeers evenement.

Vrijwilligers gezocht
Natuurlijk is het onmogelijk om deze ijspret voor Boxmeer te organiseren zonder vrijwilligers die toezicht houden, schaatsen verhuren of andere medewerking verlenen. Mocht je (man of vrouw) bereid zijn om iets te betekenen in de organisatie (overdag of in de avonduren, alles in overleg en je mogelijkheden) dan heel graag even een mailtje naar info@ijsfestijnboxmeer.nl en de IJsfestijncommissie neemt zeker contact met je op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant