De volleybalsters van FAST ontvangen Dros-Alterno in Gennep.
De volleybalsters van FAST ontvangen Dros-Alterno in Gennep.

FAST wil tegen Dros-Alterno kater wegspoelen

Sport 146 keer gelezen

GENNEP | Eén zwaluw maakt geen zomer en een nederlaag veroorzaakt geen crisis. De 1-3 nederlaag die VC Sneek FAST zondag toediende was na de sterke reeks een gevoelige. Binnen de FAST-ploeg is er geen reden tot verontrusting. Tegen Dros-Alterno kan de Roze Brigade zaterdagavond de kater van de nederlaag wegspoelen.

De finalist om het kampioenschap van Nederland (Alterno -met FAST-spelverdeelster Bregje van den Heuvel- verloor de tweestrijd tegen Sliedrecht Sport) onderging in het zomerreces een gedaanteverandering. In Apeldoorn staat een sterk vernieuwde ploeg die na zeven speelronden vier punten vergaarde, en achtste op de ranglijst staat.
Dros-Alterno's klassering geeft FAST geen garantie voor succes zaterdagavond. Wel zullen de speelsters van trainer Harmen Bijsterbosch zich willen herstellen van de nederlaag tegen VC Sneek. Of Dros-Alterno zich ervoor leent om het FAST-blazoen op te poetsen, valt te bezien. Gesteund door het trouwe eigen publiek gaat FAST voor de winst. "We krijgen de kans om voor eigen publiek te laten zien wat we kunnen", aldus Bijsterbosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant