De Markt voor het historisch stadhuis in Gennep wordt op zaterdag 15 en zondag 16 december omgetoverd tot een waar kerstparadijsje.
De Markt voor het historisch stadhuis in Gennep wordt op zaterdag 15 en zondag 16 december omgetoverd tot een waar kerstparadijsje.

Gezellige kerstmarkt in hartje Gennep

Algemeen 285 keer gelezen

GENNEP | De kerstdagen komen zoetjesaan dichterbij. Als voorloper daarop houdt Stichting SumMmertime Gennep op zaterdag 15 en zondag 16 december in samenwerking met 4Events weer een sfeervolle en gezellige kerstmarkt in hartje Gennep.

Van 13.00 tot 17.00 uur wordt de Markt voor het historisch stadhuis omgetoverd tot een kerstparadijsje. Er zijn vele stands waar van alles te koop wordt aangeboden en men kan genieten van diverse live-optredens. Zondag 16 december is tevens koopzondag in Gennep. Diverse ondernemers zullen op beide dagen kerststukjes, ambachtelijke producten, sieraden, hebbedingetjes en andere leuke attributen te koop aanbieden. De stands staan rondom de Markt gegroepeerd, zodat er een intiem binnenplein wordt gevormd. En dat alles onder het genot van bijvoorbeeld een kop soep, glaasje glühwein of warme chocomel met iets lekkers. Tevens vindt tijdens de kerstmarkt in het pand van de voormalige Blokkerwinkel een interessante kunstoutlet plaats.

Live-optredens
De vocale live-optredens worden zaterdag 15 december onder meer verzorgd door de Muzieknootjes, Suuk 7, Caecilia @Home, Joyim en Gemengd Koor Oeffelt. Eveneens maakt een doedelzakspeler zijn opwachting. Zondag 16 december kan men genieten van onder meer Brass Gennep, Cheers, Pinc Dance en het jeugdorkest van de harmonie. Een levende kerststal is uiteraard ook opgenomen in het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant