Burgemeester Karel van Soest (rechts) hangt zijn wens in de wensboom op het Raadhuisplein. Naast hem mede-initiator Piet Schrijen. (archieffoto: Ingrid Driessen)
Burgemeester Karel van Soest (rechts) hangt zijn wens in de wensboom op het Raadhuisplein. Naast hem mede-initiator Piet Schrijen. (archieffoto: Ingrid Driessen)

Bijzondere herinneringsbomen in Boxmeer, Cuijk en Gennep

Algemeen 292 keer gelezen

REGIO | Na het succes van afgelopen jaren verzamelt Schrijen afscheid en herinnering ook dit jaar bijzondere herinneringen. Op zaterdag en zondag 22 en 23 december en 29 en 30 december kun je je mooiste momenten delen in een herinneringsboom in Boxmeer, Cuijk of Gennep. Met de herinneringsbomen wil Schrijen mensen de mogelijkheid geven om dierbaren of dierbare herinneringen op een bijzondere manier te gedenken.

Ook in de voorgaande jaren konden mensen rond de feestdagen gedachten delen in de herinneringsbomen van Schrijen. Daar is zo enthousiast op gereageerd, dat de herinneringsbomen zo langzaamaan een traditie beginnen te worden.

In navolging van vorig jaar wordt de wensboomactie opgezet met verenigingen uit de regio. Zij zorgen dat er in de twee weekenden mensen aanwezig zijn om de wensen in de boom te hangen. Ook staat tussen 14.00 en 16.00 uur warme chocomel en glühwein klaar. Mooie momenten vereeuwigen? De herinneringsbomen zijn te vinden aan de Hollesteeg 1a in Boxmeer, bij Buitenplaats Zevenhutten aan de Hoenderberg 9 in Cuijk en aan de Kleermakersgroes 150 in Gennep. De meest bijzondere wensen of herinneringen beloont Schrijen met een persoonlijke fotoshoot en een exclusieve quality time-lunch voor twee personen in het veldcafé van Buitenplaats Zevenhutten. Om het mooie te bewaren, het leven te vieren of bijzondere momenten in ere te houden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant