De N602 bij Ledeacker is opengesteld van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari 2019.???????
De N602 bij Ledeacker is opengesteld van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari 2019.???????

N602 tijdens feestperiode open bij Ledeacker

Algemeen 390 keer gelezen

LEDEACKER | In samenspraak met aannemer Infrascoop stelt de gemeentelijke projectorganisatie de N602 tijdens de periode rond de kerstdagen en de jaarwisseling bij Ledeacker open voor doorgaand verkeer. Wel geldt tijdens deze twee weken voor de verkeersdeelnemers in het werkvak bij Ledeacker een aangepaste snelheid. De openstelling gaat in op zaterdag 22 december en duurt tot en met zondag 6 januari 2019.

Nadat de doorgaande weg medio november bij Wanroij volledig werd opengesteld, is de aannemer aan de slag gegaan bij Ledeacker. In dit kerkdorp is een begin gemaakt met de aanleg van hemelwaterriool en de reconstructie van het straatwerk tussen de afslag Hoenderstraat en de afslag Vrijstraat. De werkzaamheden zijn hier binnenkort zover gevorderd, dat de weg berijdbaar is.

Meer informatie
Tot het moment dat de N602 bij Ledeacker wordt opengesteld, werkt de aannemer in het werkvak tussen de afslagen Hoenderstraat en Vrijstraat. Autoverkeer is niet toegestaan binnen de afzetting en fietsers kunnen aan één zijde door het werkvak. Ook hulpdiensten kunnen passeren. De gemeente heeft met de politie afgestemd dat er wordt gehandhaafd op sluipverkeer. Kijk voor meer informatie op: www.sintanthonis.nl/n602.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant