Het pand waar de pop-up galerie in is gevestigd aan Steenstraat 146a in Boxmeer.
Het pand waar de pop-up galerie in is gevestigd aan Steenstraat 146a in Boxmeer.

Kunstcollectief Kunstkolk opent pop-up galerie

Kunst en cultuur 208 keer gelezen

BOXMEER | Het Boxmeerse kunstcollectief Kunstkolk heeft een leegstaand winkelpand in het centrum van Boxmeer omgetoverd tot een pop-up galerie.

"Het Boxmeerse kunstcollectief Kunstkolk heeft tot haar aangename verrassing de mogelijkheid gekregen om een leegstaand winkelpand in Boxmeer in te richten met de kunst van haar leden", aldus Kunstkolk. Het pand waar het om gaat, ligt aan Steenstraat 146a naast Brownies&downieS in het centrum van Boxmeer. "Met de eigenaar is afgesproken dat het pand voorlopig tot eind januari gebruikt kan worden." De leden van de Kunstkolk zijn onmiddellijk aan de slag gegaan. In een paar dagen hebben ze het leegstaande pand veranderd in iets wat het midden houdt tussen een galerie en een winkel(tje). Op een creatieve manier hebben ze het interieur een speelse, artistieke uitstraling gegeven. Er is een grote variatie aan kunstwerken te zien.

Openingstijden
De pop-up galerie is geopend op de vrijdagen van 16.00 tot 20.00 uur en op de zaterdagen en koopzondagen van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.kunstkolk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant