Walking Football wint in de regio enorm aan populariteit.
Walking Football wint in de regio enorm aan populariteit. Foto: Aileen van Tilburg

DWSH'18 houdt informatiebijeenkomst over Walking Football

Voetbal 120 keer gelezen

WILBERTOORD | Eind 2018 heeft DWSH'18 kenbaar gemaakt de mogelijkheid te willen gaan onderzoeken of het haalbaar is om Walking Football-trainingen en mogelijkerwijs wedstrijden te organiseren. Belangstellenden zijn donderdag 31 januari welkom op een informatiebijeenkomst op het sportpark in Sint Hubert.

Binnen de fusieclub en andere geïnteresseerden vanuit de omgeving is erg positief gereageerd op deze plannen. Waar vooraf gecommuniceerd werd over een leeftijd om mee te doen vanaf 55 jaar, willen we deze leeftijdsgrens wat soepeler bekijken om zo meer mensen tegemoet te komen. Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen: er mag niet worden gerend, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers.

Informatiebijeenkomst
DWSH'18 houdt op donderdag 31 januari om 20.00 uur in de kantine van sportpark Het Breexsel in Sint Hubert een vrijblijvende bijeenkomst. Dit is een geheel open bijeenkomst waar geen verplichtingen aan vast hangen. Deze bijeenkomst wordt juist gebruikt om meer informatie over het Walking Football te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Vragen over de leeftijdgrens, trainingsdagen en trainingstijden kunnen dan gesteld worden. Kijk ook op www.dwsh18.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant