Leny van Abel bij de sfeervolle entree van Sfeerbadkamer in Vierlingsbeek.
Leny van Abel bij de sfeervolle entree van Sfeerbadkamer in Vierlingsbeek.

Passie voor het vak bij Sfeerbadkamer

Zakelijk 946 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Enthousiasme en passie. Wie Leny van Abel spreekt over haar vak wordt daarmee begroet. Samen met eigenaar Geert Reijnders van Sfeerbadkamer in Vierlingsbeek adviseert ze met veel plezier en kunde klanten over de ideale badkamer.

Sinds begin juni vorig jaar is Sfeerbadkamer aan de Grotestraat 28 gevestigd in Vierlingsbeek. In de sfeervolle showroom krijg je een goed beeld van de vele opties die mogelijk zijn bij het kiezen van de ideale badkamer. Hart van de zaak is het kantoor waar de vijf badkameropstellingen omheen zijn opgezet. Daar ontwerpt Leny van Abel in samenspraak met de klanten de mooiste en functionele badkamers op maat. Elk met een unieke indeling en eigen karakter. "Het is voor mij elke keer een leuke uitdaging om een mooie en functionele badkamer te ontwerpen waar de wensen van de klant samenkomen", vertelt Leny die al 25 jaar met veel plezier in het vak zit. "We geven eerlijk en goed advies. We hebben daarvoor alle knowhow in huis." Zowel voor advies, ontwerpen, verbouwen, renovatie en installatie ben je bij Sfeerbadkamer aan het juiste adres. Aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek, verschillende voorbeelden en ideeën wordt het ideale badkamerbeeld gevormd. Deze elementen komen allemaal samen in een 3D-tekening die door Leny wordt gemaakt. "We hebben hiervoor bewust gekozen. Mensen hebben daar meer gevoel bij en we maken voor hen het ontwerp zo inzichtelijk. In het kantoor hebben we een groot tv-scherm waar ze alles goed op kunnen zien en gemakkelijk kunnen meekijken", licht Leny toe. Zij en Geert werken met een vaste groep vakmensen bij het installeren van een badkamer. "We kennen hen al jaren. De kwaliteit is voor 100 procent bewaakt."

Laatste trends
De laatste trends op het gebied van sanitair zijn verwerkt in de showroom. Van zwarte kranen en beton ciré op de muren tot tegels in allerlei motieven en de Feel Good Shower. "De Feel Good Shower is een soort glazen plaat die tijdens het douchen infraroodlicht en uv-straling afgeeft. Het infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop, spieren en gewrichten terwijl de uv-straling de aanmaak van vitamines bevordert en zorgt voor een licht huidtintje", legt Leny uit. Regelmatig bezoekt ze beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends om deze hierna door te voeren naar de showroom. "We willen blijven vernieuwen en door blijven groeien. Onze insteek is dat we met Sfeerbadkamer anders dan anderen willen zijn. Het afgelopen jaar is een mooi jaar voor ons geweest en die lijn willen we graag voortzetten", besluit Leny met een lach.

Kijk voor meer informatie op www.sfeerbadkamer.nl of op de Facebookpagina van Sfeerbadkamer. Telefoon: 0478-796511.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant