De n602. (archieffoto).
De n602. (archieffoto). Foto: Aileen van Tilburg

Werkzaamheden N602 liggen week stil wegens voorspelde vorst

Verkeer en vervoer 417 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De werkzaamheden die voor deze week gepland stonden aan de N602 liggen de komende dagen stil. "De weerkundigen voorspellen voor de komende dagen lichte tot matige vorst en het is nog niet duidelijk hoe lang dit gaat aanhouden", aldus de gemeente Sint Anthonis die voorzorgsmaatregelen heeft getroffen.

Aannemer Infrascoop meldt dat in verband met de voorspelde vorst er de week van maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari weinig tot geen werkzaamheden worden verricht. Uit veiligheidsoverwegingen blijft het huidige werkvak in Ledeacker tussen de afslagen Hoenderstraat en de Mgr. Bekkerstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer vanuit Sint Anthonis-Ledeacker met bestemming Wanroij-Mill en omgekeerd wordt via de Mgr. Bekkersstraat, Vrijstraat en Rijkevoort omgeleid. Vanwege deze aanpassing is de Vrijstraat in de bebouwde kom van Ledeacker niet langer in gebruik als omleiding. Hulpdiensten kunnen wel passeren binnen de afzetting tussen de afslagen Hoenderstraat en Mgr. Bekkersstraat en fietsers kunnen nog aan één zijde door het werkvak tussen deze beide afslagen. De gemeente heeft de politie gevraagd om te handhaven op sluipverkeer.

Wanroij
Ook in Wanroij maakt Infrascoop de komende week pas op de plaats. Als de vorst is verdwenen, worden hier kleinschalige werkzaamheden hervat. Eind 2018 werd hier de Dorpsstraat-Molenstraat reeds in beide richtingen opengesteld voor het verkeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant