SPES speelde met 20-20 gelijk tegen Be Quick. (foto: Peter Gommans)

SPES krijgt te weinig met puntendeling in Geffen

Sport 236 keer gelezen

GEFFEN | Afgelopen zondag reisden de dames van SPES af naar Geffen voor hun ontmoeting tegen Be Quick. Een wedstrijd waar een goed resultaat erg belangrijk was om de strijd om de kruisfinales levendig te houden. SPES speelde erg goed, er werd hard gewerkt en er werd prachtig gecombineerd. Be Quick was niet op schot en dat buitte SPES goed uit. Helaas werden de verdiende 2 punten in de laatste zes seconden van de wedstrijd afgenomen, 20-20 werd de eindstand.

De Milsbeekse korfbalsters begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd hard gewerkt en gevochten om elk punt. Dat leverde mooi korfbal op, mooie combinatie en een verdiende voorsprong. Deze middag lukte bijna alles en had SPES het geluk dat Be Quick niet op schot was. Geen enkele keer kwam SPES deze wedstrijd op achterstand. In de eerste helft liep het verschil zelfs uit naar vijf doelpunten verschil. Met de rust wist Be Quick het verschil weer tot 1 punt te brengen 9-10. Na rust ging SPES door met waar ze de wedstrijd mee waren begonnen. Hard werken, mooie combinaties en dat werd beloond. De dames van trainsters Caroline Lamers en Marijke de Veer leken af te stevenen op een mooie overwinning. Met nog 26 seconden op de klok een 18-20 voorsprong. Slordig balverlies zorgde voor 19-20, maar met nog zes seconden op de klok mocht dat geen probleem zijn. Toch wist Be Quick de bal af te nemen. De scheids keurde dit goed en zo scoorde Be Quick de 20-20. De teleurstelling was zeer groot.
Voor SPES scoorden Michelle Smulders en Dyan Peters (allebei 6x), Jessie Janssen, Aniek Gubbels, Audrey Gubbels en Isa van Bergen (allen 2x).