De jubilarissen van het Rode Kruis in Gennep. Vanaf links Jan Hoesen, Mimi van de Kamp en Natscha Nayrit. (foto: Rode Kruis Gennep)
De jubilarissen van het Rode Kruis in Gennep. Vanaf links Jan Hoesen, Mimi van de Kamp en Natscha Nayrit. (foto: Rode Kruis Gennep)

Rode Kruis Gennep huldigt jubilarissen

Algemeen 346 keer gelezen

GENNEP | Het Rode Kruis in Gennep heeft onlangs tijdens de nieuwjaarsborrel drie jubilarissen gehuldigd. Wegens een langdurige en vrijwillige inzet werden Natascha Nayrat, Jan Hoesen en Mimi van de Kamp door locatiemanager Henk Driessen toegesproken.

Nog altijd zijn zij actief. Mimi van de Kamp is een van de langst dienende vrijwilligers. Zij zorgde voor het vervoer naar de ziekenhuizen, volgde veel cursussen en droeg haar kennis later over aan nieuwe cursisten. Jan Hoesen startte als jeugd EHBO'er en trad later toe tot de afdeling (die destijds nog colonne heette). Jan Hoesen werd ook bestuurslid en bekleedde diverse functies zoals die van voorzitter, secretaris en penningmeester. Ook brak hij in het districtbestuur een lans voor de afdeling Gennep. Natascha Nayrit kwam enkele jaren geleden van Wijchen naar Gennep, is daar lid van de afdeling. In totaal is zij tien jaar actief binnen het Rode Kruis. Tijdens de nieuwjaarsborrel werd ook stilgestaan bij het naderend jubileum van afdeling Gennep. In 2020 wordt het 75-jarig bestaan gevierd.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant