Op 8, 9 en 10 februari wordt het Oorlogsmuseum 's avonds opengesteld voor het verhaal van Vincent J. Speranza. (foto: Jacques Hendrix)
Op 8, 9 en 10 februari wordt het Oorlogsmuseum 's avonds opengesteld voor het verhaal van Vincent J. Speranza. (foto: Jacques Hendrix)

Museum in het donker gaat op herhaling

Algemeen 267 keer gelezen

OVERLOON | De eerste editie van 'Museum in het donker', afgelopen november was een succes. Op veler verzoek gaat Oorlogsmuseum Overloon op herhaling en kunnen bezoekers nog één keer het verhaal van paratrooper Vincent beleven in het museum. Op 8, 9 en 10 februari wordt het museum in de avonduren opengesteld en wordt het verhaal van deze 101st Airborne paratrooper nog eenmaal in een prachtig uitgelicht museum verteld.

Bezoekers kunnen zich onder laten dompelen in het heroïsche verhaal van de nu 93-jarige Vincent J. Speranza, een Amerikaanse paratrooper van de 101st Airborne Division, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in actie kwam in de Ardennen en betrokken was bij de bevrijding van een concentratiekamp. Hoe beleefden bezoekers Museum in het donker tijdens de openstellingen in november? "We vonden het een indrukwekkende, fantastische avond...Nooit zal ik nog spaghetti eten, zonder aan het museum en aan Vincent Speranza te denken."

Winactie
Wij mogen voor Museum in het donker 3x4 kaartjes met spaghettibuffet weggeven voor de voorstelling op zondag 10 februari. Wil je kans maken op de tickets ga dan snel naar de Facebookpagina van De Maas Driehoek voor de winactie!

Kijk op www.oorlogsmuseum.nl voor meer informatie over 'Museum in het donker' of Oorlogsmuseum Overloon. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant