Jackson's Cage lanceert hun eerste album tijdens een spectaculaire show in de Gryphus.
Jackson's Cage lanceert hun eerste album tijdens een spectaculaire show in de Gryphus. Foto: Ted van Aanholt

Jackson's Cage lanceert eerste album

Kunst en cultuur 374 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | De band Jackson's Cage presenteert op zaterdag 26 januari zijn eerste album tijdens een speciale releaseshow in Gryphus in Vierlingsbeek. Behalve Jackson's Cage zal op deze avond ook de band Blueztrain optreden.

De band Jackson's Cage is in 2016 ontstaan als doorstart van het eveneens uit Vierlingsbeek afkomstige New Generation. Sinds de oprichting heeft de band hard gewerkt aan nieuwe, eigen nummers. Op donkere maandagavonden schreef frontman Jaap Verbeeten het gros van zijn emoties op papier en hiermee werd de basis voor het repertoire gelegd. Samen met Sam Koppes, Luuk Jacobs, Bart Jansen en Bram van der Zanden is het avontuur van Jackson's Cage vervolgens begonnen. De band straalt energie uit en de catchy rocksongs dragen daar zeker aan bij. Na een jaar vol noeste arbeid, zet Jackson's Cage met de presentatie van het eerste volwaardige album de kroon op het werk. Speciale gast deze avond is Blueztrain. Enthousiast, vol passie en op zoek naar de échte bluesdrive. Met nummers van onder andere Jimmy Vaughan, Kenny Wayne Shepherd, Tab Benoit en The Hoax swingt dit vijftal met Vierlingsbekenaar Henk Koppes (de vader van) in de gelederen als de neten.

Gratis entree
Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur, de releaseshow van Jackson's Çage start om 21.00 uur. De entree voor deze avond is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant