Metameer houdt een open dag in Boxmeer en op de locatie in Stevensbeek. (foto: Metameer)
Metameer houdt een open dag in Boxmeer en op de locatie in Stevensbeek. (foto: Metameer)

Open dag Metameer Boxmeer en Stevensbeek

Onderwijs 298 keer gelezen

BOXMEER/STEVENSBEEK | Mijn kind gaat (bijna) naar de brugklas. Op welke middelbare school voelt mijn kind zich thuis? Kom sfeer proeven, docenten en leerlingen ontmoeten en meer op de open dag van Metameer. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 8 februari in Boxmeer en vrijdag 15 februari op de locaties in Stevensbeek. De deuren zijn geopend van 17.00 tot 21.00 uur.

Bezoekers van de open dag krijgen de verschillende vakken te zien. Ze kunnen meedoen aan proefjes, sport, techniek en muziek. Kijk rustig rond, neem een hapje van de gerechtjes die leerlingen hebben gemaakt en stel vooral al jullie vragen. Leerlingen van Metameer Stevensbeek en jenaplan Boxmeer leren verantwoordelijkheid te nemen in hun eigen leerproces. Dit versterkt hun betrokkenheid en motivatie. De leerlingen kiezen niet óf en wát ze leren, maar hoe en wanneer. De vakdocenten of mentor helpen hen daarbij.

Tweetalig havo/vwo of vmbo
Tweetalig havo/vwo of vmbo op Metameer. Hoe gaat zo'n les? Spreken ze echt altijd Engels? Is tweetalig onderwijs iets voor mij? Vragen waarop groep 8-leerlingen zelf het antwoord vinden tijdens de masterclass woensdagmiddag 6 februari in Stevensbeek en woensdagmiddag 13 februari op jenaplan Boxmeer. Aanmelden voor een van de masterclasses kan via ww.metameer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant