Speelgroep Boxmeer brengt dit jaar de komedie Verslavingsdriften waarin  de familie Van Vliet centraal staat.
Speelgroep Boxmeer brengt dit jaar de komedie Verslavingsdriften waarin de familie Van Vliet centraal staat.

Speelgroep Boxmeer brengt de komedie Verslavingsdriften

Kunst en cultuur 335 keer gelezen

BOXMEER | Zijn verslavingen genetisch bepaald? In de komedie Verslavingsdriften van Mart Moors heeft het daar alle schijn van. Speelgroep Boxmeer brengt hiermee een toneelstuk op de planken waarin de familie Van Vliet centraal staat.

Vader en moeder geven meer geld uit dan er binnenkomt: vader Harry heeft een koopverslaving, terwijl moeder Lubina haar laatste centen aan de tabak uitgeeft. Gelukkig houdt het gezin het hoofd financieel boven water door de inkomsten van neef en huisgenoot Herbert. De puberende dochters van Harry en Lubina kennen ook hun verslavingsproblematiek. Doortje is niet van haar computer weg te slaan en haar zus doet niets liever dan eten. Zonder oma's erfenis zal de familie het krap hebben. Harry's moeder is echter geenszins van plan haar geld zomaar af te staan aan haar (schoon)kinderen. En wil het nu net zo zijn dat oma de verslavingen van haar (klein)kinderen meent te kunnen genezen. Met behulp van haar strenge zus Ursula zal het de familie toch wel lukken om van hun verslavingsdriften af te komen?
Het toneelstuk wordt door Speelgroep Boxmeer op vrijdag 19 en zaterdag 20 april gespeeld. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop bij De Weijer: www.deweijer.nl of 0485 - 574919.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant