Nicole Nillessen, Laura Vissers en Auke Janssen van Schoonheidssalon Blooming.
Nicole Nillessen, Laura Vissers en Auke Janssen van Schoonheidssalon Blooming. Foto: Patrick Bongartz

Schoonheidssalon Blooming viert vijfjarig jubileum met acties

Zakelijk 724 keer gelezen

BOXMEER | Schoonheidssalon Blooming bloeit! Dit jaar viert de zaak haar vijfjarig bestaan. Een mijlpaal die Auke Janssen, Nicole Nillessen en Laura Vissers van Blooming niet zomaar voorbij laten gaan. De schoonheidssalon pakt dan ook groots uit met diverse leuke jubileumacties!

Schoonheidssalon Blooming zag vijf jaar geleden het levenslicht. "Blooming is een doorstart. Ik werkte samen met Nicole en Tamara bij La Fontaine. De eigenaresse ging met pensioen en gaf ons de kans om de zaak over te nemen", vertelt Auke. Deze kans grepen de dames met beide handen aan. En met succes. Blooming bloeit! De zaak is flink gegroeid en het aanbod uitgebreid. Sinds eind vorig jaar werkt Laura bij de schoonheidssalon. Ze vervangt Tamara die een nieuwe uitdaging is aangegaan.

Jezelf zijn
Wie bij Blooming aan Hoogkoorpassage 19 in Boxmeer binnenstapt ervaart een gemoedelijke sfeer. Daarbij vormen kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning de sleutelwoorden, aangevuld met een flinke dosis passie en kunde van Laura, Nicole en Auke. "We vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons en zichzelf kunnen zijn. Dat gevoel willen we iedereen meegeven", zegt Laura.

Specialiteit
De Boxmeerse schoonheidssalon werkt enkel met natuurlijke producten. Ieder van de drie dames heeft haar eigen specialiteit. Zo is Auke gespecialiseerd in diverse lichaamsmassages en Nicole in permanente make-up. "Dat wordt steeds populairder. Er is veel vraag naar", aldus Nicole. Laura volgt op dit moment een opleiding tot pedicure. Daarnaast kun je bij Blooming terecht voor ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen en het verwijderen van ongewenst haar door middel van IPL en elektrisch ontharen. Onder laatstgenoemde valt ook de hydrodermabrasie behandeling. "Deze behandeling wordt met een speciaal apparaat uitgevoerd. Middels een speciale tip en serum worden dode huidcellen pijnloos verwijderd en de huid intensief gereinigd. Het geeft de huid een boost en je ziet direct resultaat. De behandeling helpt tegen acne, een onrustige huid, vale huid en het geeft meer stevigheid aan het bindweefsel", legt Auke uit.

Jubileumacties
Voor het vijfjarig bestaan hebben de dames diverse leuke acties in petto. Op 1, 2, 6, 7 en 8 maart wordt er kriskras door het centrum van Boxmeer bij vijf ondernemers een tasje verstopt. "Hierin zitten heerlijke producten van onze vaste merken", zegt Nicole die verklapt dat op de site van Blooming en op social media hints staan waar de verstopte tasje te vinden zijn. "Is een tasje gevonden dan moet de vinder een foto maken voor de zaak waar het tasje is gevonden en de foto naar ons mailen: info@schoonheidssalonblooming.nl. Er is een tasje per persoon beschikbaar", licht Laura toe. Dat is niet de enige speciale actie. Ook krijgen klanten bij een behandeling een vriendinnenkaart cadeau en staat de hele maand maart een wensboom in de schoonheidssalon. "Hier kun je een kaartje ophangen met de naam van een persoon die een behandeling verdient", zegt Auke. Schoonheidssalon Blooming is volop in beweging. Zo volgen de dames regelmatig opleidingen en blijft de salon volop innoveren. Kortom, Blooming bloeit!

Kijk op www.schoonheidssalonblooming.nl voor meer informatie. Telefoon 0485-578449.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant