Afbeelding

"Veertig dagen zonder alcohol? Goed voor je lijf!"

Algemeen 270 keer gelezen

REGIO | Monique Cotteleer uit Nederasselt en Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen doen allebei mee met de actie Ik Pas = 40 dagen zonder alcohol.

"Leuk om te merken dat, ook mede dankzij publicaties in de regionale media, onze promotie tot ver over onze gemeentegrenzen gaat! Onze actie bereikt niet alleen de gemeenten Heumen en Mook en Middelaar, maar ook regio Gennep, Cuijk, Groesbeek en Nijmegen. Ja natuurlijk doen wij zelf ook weer mee! Een eitje?" Ze kijken elkaar lachend aan: "Nou… Niet helemaal hoor, maar onze ervaring is: die 40 dagen zijn zo om! Maar dat betekent niet dat het altijd even gemakkelijk is om IkPAS te zeggen, want er is in die 40 dagen altijd wel iets te vieren. Maar natuurlijk gaan wij het (weer) volhouden! Het is een goede actie. Meedoen maakt je er bewuster van wanneer, waarom en hoeveel alcohol je drinkt. En het is goed voor je lijf!"

40 dagen zonder alcohol in de gemeente Heumen en Mook en Middelaar steunt de landelijke actie IKPAS en is een Initiatief van Malderburch centrum voor Welzijn, Zorg en Wonen Malden en Gezondheidscentra Samengezond Malden.
De actie IKPAS, 40 dagen zonder alcohol start op 6 maart. Direct na carnaval. Meld je aan via www.ikpas.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant