Afbeelding

Dansavontuur 'Kijk in mijn Ogen!' verbindt generaties

Algemeen 218 keer gelezen

BOXMEER | Elkaar ontmoeten met een onbevangen blik – dat staat centraal in het dansproject 'Kijk in mijn Ogen!' dat in maart 2019 in Boxmeer start. Bij dit project van PRA Muziektheater zijn cliënten van expertisecentrum Madeleine en leerlingen van groep 6 van basisschool De Bonckert uit Boxmeer nauw betrokken.

De leerlingen en cliënten maken samen met professionele dansers en muzikanten van PRA Muziektheater deze dynamische dansvoorstelling. Directeur Willy Rothof – Jilesen van De Bonckert: "We vinden het erg belangrijk dat we onze kinderen de gelegenheid bieden om deel te nemen aan het maatschappelijk proces. Deze sociale interactie is van groot belang binnen de rijke leeromgeving van onze kinderen en we laten dat zien binnen het project " Kijk in mijn ogen".
Op 18 en 19 maart 2019 volgen de kinderen en ouderen samen workshops bij PRA Muziektheater. Al dansend leren kinderen en ouderen elkaar kennen, dagen ze elkaar uit en komen ze tot een muzikale dialoog. Op woensdag 20 maart verzorgen ze samen van 10.30 tot 11.30 uur de voorstelling 'Kijk in mijn ogen!'. Iedereen is van harte welkom om deze voorstelling te komen bekijken in expertisecentrum Madeleine, Velgertstraat 1 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant