Afbeelding

Beauty Revolution viert 12,5-jarig bestaan en geeft metamorfoses weg

Algemeen 430 keer gelezen

BOXMEER | Een mooie mijlpaal voor Beauty Revolution in Boxmeer. De kapsalon aan Steenstraat 33 bestond 6 maart op de kop af 12,5 jaar. "Reden voor een feestje!", vindt eigenaresse Mutlu Polat terecht. De kapster en make-up artist geeft maar liefst vijf metamorfoses weg. Ook wij van De Maas Driehoek mogen er eentje cadeau doen!

In die 12,5 jaar is er veel gebeurd. "Ik ben gegroeid, maar mijn salon ook", vertelt Mutlu. "Ik begon met een ander concept; mensen konden hier terecht voor funky kapsels met maffe kleurtjes." Sinds een jaar heeft de gedreven kapster het roer volledig omgegooid. Haar salon kreeg een totale make-over. "Ik ga nu voor stijlvolle kapsels. Bovendien werk ik nu alleen in de salon. Dat betekent geen drukke volle salon waardoor klanten écht even lekker tot rust kunnen komen", aldus Mutlu. Die omslag kwam nadat de onderneemster een half jaar naar Los Angeles vertrok om daar aan de slag te gaan als make-up artist. "Mijn doelgroep is nu de modebewuste man en vrouw die kiest voor kwaliteit." Ze combineert het kappersvak met make-up advies op maat. Bij Beauty Revolution kun je ook terecht voor een professionele fotoshoot en make-up en hairstyling workshops (leuk voor ladiesnights!). Make-overs zijn haar specialiteit.

Metarmorfose
Kans maken op een metamorfose? Ga naar onze Facebookpagina voor de Like en Deel actie! Vrouwen en mannen kunnen meedoen. Meer info www.beautyrevolution.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant