Afbeelding

Toneelvereniging Beugen speelt Op blote voeten in het park

Algemeen 479 keer gelezen

BEUGEN | Toneelvereniging Beugen brengt het toneelstuk Op blote voeten in het park, een komedie van Neil Simon. De uitvoeringen vinden plaats april.

Ellen en Paul zijn pas getrouwd. De vrolijke en impulsieve Ellen heeft een appartement gevonden maar de ordelijke, behoudende Paul schrikt zich een hoedje als hij het appartement voor de eerste keer ziet. Niet alleen moet je zes trappen op om er te komen, het is te klein, de huur is te hoog en er zijn lekkages. Om nog maar te zwijgen over de excentrieke buurman. Als dan ook de moeder van Ellen nog langs komt, is het feest compleet. Een ieder stelt zich de vraag: Hoe blijf je trouw aan jezelf maar ook aan de mensen waar je van houdt?

Kaarten
Op blote voeten in het park is een stuk vol gekkigheid, liefde en strijd, echte emoties van unieke mensen, drank en roze pilletjes. Kortom, een heerlijke komedie die je niet mag missen. De regie is in handen van Mirjam Wijnen. De uitvoeringen zijn op zaterdag 6 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.00 uur in MFC Het Kruispunt in Beugen. De entree bedraagt 8,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het MFC Het Kruispunt. Het is ook mogelijk om kaarten te reserveren via www.tobebeugen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant