Afbeelding

Platform toerisme en recreatie Historisch Grave stop met werkzaamheden

Algemeen 299 keer gelezen

GRAVE | Het platform Toerisme en Recreatie Historisch Grave heeft laten weten de werkzaamheden na vier jaar neer te leggen.

Reden is dat er een nieuwe werkgroep in het leven is geroepen om Grave te promoten. Het platform laat in een brief weten: "Wij hebben een vergadering bijgewoond van de werkgroep. Zij hadden toen al een conceptvisie geschreven over de promotie van Grave. De uitgangspunten van deze conceptvisie waren met name het stimuleren van de economie van Grave middels het vergroten van de aantrekkelijkheid van de binnenstad. De promotie van Grave op economisch en toeristisch vlak werd aan elkaar verbonden. Het platform toerisme is het met een aantal zaken uit deze conceptvisie fundamenteel oneens. Met name waar het betreft de benadering van doelgroepen. De doelgroep recreatief winkelen is een totaal andere doelgroep dan de toerist." Het platform betreurt het dat er door de nieuw opgerichte werkgroep volgens hen geen ruimte is voor het inbrengen van tips en adviezen. "Vreemd, temeer daar wij als platform de nodige kennis en ervaring op het gebied van toerisme inbrachten, die bij de nieuwe werkgroep ontbreekt."

Het platform heeft alle in gang gezette activiteiten bij wethouder Joosten neergelegd. "Alle leden van het platform betreuren het dat de gemeente een andere weg inslaat", besluiten ze in de brief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant