Afbeelding

DorpsquizMolenhoek krijgt vervolg in 2019

Algemeen 123 keer gelezen

MOLENHOEK | Na het grote succes van de DQM2018 (26 teams, bijna 400 deelnemers), wordt op zaterdagavond 25 mei voor de tweede keer de DorpsquizMolenhoek georganiseerd.

De Dorpsquiz Molenhoek bestaat uit allerlei kennisvragen en opdrachten. Maar er zitten ook zoekopdrachten in het dorp bij! Lekker actief quizzen dus! Natuurlijk komen er vragen in voor die over Molenhoek gaan, maar vergis je niet, ons dorp is niet het enige onderwerp van deze quiz.

Je mag al je hulplijnen inschakelen, en let op, je hebt beperkt de tijd. Je kunt je per team inschrijven. Van jong tot oud (dat levert bonuspunten op!), iedereen kan meedoen. Kijk bij het maken van je team dan ook eens bewust wat verder met wie je samen een team kunt vormen. Vrienden, familie, collega's, die fijne buren, maar ook eens die buurvrouw waarvan je het vermoeden hebt dat ze vaak alleen thuis zit, of de mensen die net nieuw in de straat zijn komen wonen (ook dat levert bonuspunten op!). De Dorpsquiz is een super leuke gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en mensen te betrekken bij Molenhoek!

Wij adviseren een team van minimaal 15 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café, bij een vereniging of in De Wieken. Het maakt niet uit, als het maar in Molenhoek is. En natuurlijk verzin je samen een pakkende teamnaam.

Vanaf 11 maart t/m 1 mei 2019 kan je jouw team inschrijving via www.dorpsquizmolenhoek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant