Afbeelding

VIPS als verteller bij Boek&Bal 2019

Algemeen 175 keer gelezen

LAND VAN CUIJK/GENNEP | Spannende, ongeloofwaardige en grappige verhalen uit de regio staan centraal tijdens het tweede Boek&Bal dat op zondag 31 maart in de Schouwburg Cuijk wordt gehouden. Met twee VIP-vertellers: Emile Roemer en René Bastiaanse. 

Boek&Bal is de verzamelnaam van een festival dat 's middags en 's avonds in de schouwburg plaatsvindt. Vanaf 14.00 uur is er een vertelfestival en vanaf 17.00 uur barst het echte bal los met de band 'Van Gennep'. Het is een festival voor iedereen die van lezen, boeken, verhalen en geschiedenis houdt, maar ook van liedjes én swingen. Want Boek&Bal 2019 biedt, net als het bal van vorig jaar, ook tussendoor heel veel muziek. Zo zijn er optredens van Zand & Grind uit Boxmeer, Prat op Plat uit Cuijk, The Allyway uit Boxmeer, Mia Dekkers uit Overloon en de Syrische zanger Ahmad.

Tickets
Kaartjes, à 10 euro, zijn te bestellen via www.schouwburgcuijk.nl en te koop bij boekhandels (Van Dinter Media, Primera Schipperheijn, kantoorboekhandel Hendriks St Anthonis, Read Shop Cuijk) en de bibliotheken van Bergen, Gennep, Grave, Vierlingsbeek en Overloon. Meer info: www.dekneep.nl.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant