Afbeelding

Weekendafsluiting vanwege aanpassing N602 in Wanroij

Algemeen 439 keer gelezen

WANROIJ | In verband met een aantal aanpassingen die aan de weg worden doorgevoerd in het centrum van Wanroij, wordt de N602 in het weekend van 23 en 24 maart ter plekke afgesloten. Voor het doorgaand verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Gedurende de beide dagen vinden er technische werkzaamheden plaats. Hierbij worden verbeterpunten verwezenlijkt die in overleg met de werkgroep tot stand zijn gekomen. De belangrijkste is een aanpassing van de oversteek ter hoogte van het kerkplein. Zo wordt het zebrapad verbreed en wordt de oversteek vastgelegd in vers beton. Het beton moet voldoende uitgehard zijn, alvorens er weer verkeer over de weg kan.

Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, wordt de N602 in Wanroij beide dagen afgesloten. De afsluiting gaat in op zaterdag 23 maart om 07.00 uur en wordt volgens planning op zondag 24 maart om 18.00 uur weer opgeheven, behoudens onvoorziene omstandigheden. Voor het doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld. Deze wordt aangegeven met de bekende gele borden.

Voor meer informatie over de werkzaamheden aan de N602, zie www.sintanthonis.nl/n602.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant