Afbeelding
DorpsDeal van de dag

Maasheggen Wandelarrangement met 3-gangen menu bij Herberg Thijssen

Algemeen 542 keer gelezen

Na ontvangst met koffie of thee en huisgemaakte appeltaart of arretjescake start u vanuit de onze authentieke herberg met een mooie wandeling. Een wandeling van 7,5 km door ons uitgezet, over verharde wegen welke gaat u via Vierlingsbeek, door het Unesco Maasheggen gebied, langs rivier de Maas en de Groeningsebergen weer terug naar onze Herberg.

Bij terugkomst geniet u van een heerlijk borrelplateau of driegangen menu. Bij het driegangenmenu krijgt u tomatensoep of snert vooraf en voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit een pannenkoek naar keuze (naturel, spek of kaas), schnitzelschotel of zuurvleesschotel (beide met frieten en salade). Als nagerecht krijgt u een lekker dessert van het huis. Gaat u voor het heerlijke borrelplateau, dan heeft u de keuze uit onze grote diversiteit van 60 speciaalbieren, een lekkere huiswijn of een frisdrank naar keuze.

Uw trouwe viervoeter is bij Herberg Thijssen in Vierlingsbeek ook van harte welkom. Mocht u in het verleden al eens hebben gewandeld bij ons dan is er voor u een geheel nieuwe wandeling, samen gesteld welke door en om Vierlingsbeek, de Maas en het Pieterpad loopt. Ook deze wandeling heeft een lengte van 7 km.

Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kunt u starten met de wandeling. Na de wandeling verzorgen wij voor u het winters diner.

Voorwaarden
1 voucher is geldig voor 1 persoon.
De voucher is niet geldig op feestdagen.
De voucher is niet geldig i.c.m. andere acties.
Neem je uitgeprinte voucher mee.
Van tevoren reserveren is nodig. 

De voucher is geldig t/m 26 april 2019.

Van €29,75 voor €14,50

https://www.dorpsdeals.nl/product/maasheggen-wandelarrangement-met-3-gangen-menu-bij-herberg-thijssen/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant