Waarom zit die kast op slot?
Waarom zit die kast op slot?

"Waarom is die kast in Oploo op slot?"

Algemeen 204 keer gelezen

OPLOO | Nadat toneelvereniging Doekmaroploo een aantal jaren niet meer in de 'Oude Heerlijkheid' heeft gespeeld zijn ze weer terug op dit vertrouwde plekje in Oploo. Op zondag 24 én zaterdag 30 maart speelt deze enthousiaste toneelgroep de avondvullende komedie 'Waarom is die kast op slot?'.

Deze komedie blijft de kijker verrassen en boeien tijdens de hele avond. Het verhaal gaat over Paul en Rita.

Paul ligt 's ochtends vroeg met een grote Pandabeer in zijn armen op de bank te slapen. Zijn vrouw Rita maakt hem wakker en vraagt hem overdreven bezorgd waar hij die nacht in vredesnaam is geweest. Hij herinnert zich helemaal niets meer. Maar hij heeft wel een barstende koppijn. Samen gaan ze op zoek naar wat er gebeurd is. Maar veel tijd om dit uit te zoeken is er niet, want de deurbel gaat. Rita is vandaag jarig! Een hectisch toneelspel volgt, boordevol met leuke karakters en verwarrende wendingen.

Tickets
De kaartverkoop voor de avondvullende komedie 'Waarom is die kast op slot' is gestart. Geïnteresseerden kunnen kaartjes kopen bij Spar Jaegers in Oploo of via www.doekmaroploo.nl/kaarten.

Kaartjes kosten 9 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de dagkassa. Bij de toegangsprijs zit een kopje koffie of thee inbegrepen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant