Extra voorstelling Ghesellen van Sint Maerten
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto:

Extra voorstelling Ghesellen van Sint Maerten

  •   102 keer gelezen

CUIJK | Toneelvereniging De Ghesellen van Sint Maerten werkt hard aan de naderende voorstellingen. De belangstelling voor het nieuwe stuk is dusdanig groot dat de vereniging besloten heeft om op dinsdag 2 april een extra voorstelling toe te voegen aan de reeks uitvoeringen. Over iets meer dan twee weken zullen de spelers vijf keer op de planken staan met hun voorstelling Hetty.

In deze komedie van Christa Warmerdam maken we kennis met Hetty en de mensen uit haar directe omgeving. Hetty is een actrice op haar retour. Ze kan niet accepteren dat ze minder aanbiedingen krijgt en dat andere actrices haar in populariteit voorbij streven. Voor Hetty is maar één persoon belangrijk; Hetty. Haar broer, persoonlijke assistente, nichtje en minnaar vervullen voor haar slechts de bijrollen in haar leven. Ze praat wel tegen ze, maar amper mét ze. De aanwezigheid van een kritische journaliste en haar grote concurrente kan ze moeilijk verkroppen, al doet ze erg haar best de schijn op te houden. Zou het einde van haar carrière zo langzamerhand in zicht komen?
Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.deghesellen.nl/reserveren. De kaartjes kosten 12,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang van de voorstelling.

Meer berichten